Introductiesessie Tableau

Ben je zelf graag met data bezig en wil je graag zelf je data-analyses en visualisaties maken? Wil je graag zelfs de teugels in handen nemen, om sneller tot nieuwe inzichten te komen? Wil je meer dan de eindeloze Excel-tabellen in verschillende Excel bestanden?

In deze introductiesessie Tableau maak je in 3 uur kennis met het programma Tableau. In deze introductie leer je de basics van datavisualisatie en krijg je een indruk of het werken met Tableau iets voor jou is. Ook laten we in deze sessie zien dat je met goede visualisaties, je sneller tot goede inzichten en besluiten kan komen.

Meld je aan

Voor wie?
Business consultants, medewerkers van de afdelingen Human Resource, Marketeers, Sales, Logistiek en Finance, Analisten, Business Controllers, Accountants, Financieel Specialisten, BI-specialisten en andere ervaren Excel-gebruikers die BI-dashboards willen bouwen.

Trainers
De trainers zijn allen werkzaam in de wereld van data. De praktijkkennis die zij daarin opdoen brengen zij in tijdens de trainingen. Hierdoor kunnen zij goed en gericht advies tijdens de training.

Programma
De introductiesessie duurt 1 dagdeel.

Praktisch
Zorg dat je tijdens de training in het bezit bent van een laptop/computer met een Tableau Creator (trial-)licentie.