Trainingen

Wij bieden verschillende trainingen op het gebied van datascience en analytics, op basis- en expertniveau. Ook kunnen we je wegwijs maken bij het werken met dashboards en het sturen op KPI’s.  

Losse trainingen kunnen ook gecombineerd worden tot een uitgebreid traject. 

Onze trainingen

Power BI starter

Power BI starter

Wil je graag de beschikbare data goed benutten, maar weet je nog niet goed hoe? Met BI-tooling, zoals Power BI, haal je meer waarde uit je data.

Bekijk meer

Power BI gevorderd

Heb je al (enige) ervaring met het werken in Power BI, maar wil je graag meer ervaring op doen in de mogelijkheden van Power BI? Wij helpen je om deze BI tool optimaal te benutten in je dagelijks werk.

Bekijk meer
Datavisualisatie

Datavisualisatie

Welke datavisualisaties gebruik je om je inzichten met de organisatie te delen? Hoe krijg je een grote hoeveelheid data goed gepresenteerd? Bij deze training doe je kennis op met het juiste gebruik van grafieken en ga je aan de slag met eigen praktijkcases.

Bekijk meer
Data governance

Data governance

De kwaliteit van de data die je binnen de organisatie gebruikt is erg belangrijk. Maximaliseer daarom de waarde van jouw data. In deze training doorlopen we de belangrijkste aandachtspunten om ervoor te zorgen dat jouw data accuraat en volledig is. Dit geeft een goede basis om steeds meer datagedreven te werken.

Bekijk meer
Sturen met KPI's

Sturen met KPI's

Werk je al met dashboards? De inzichten die je op basis van eigen KPI's uit een dashboard haalt, geven je handvatten om tijdig te sturen in de organisatie. Wij nemen je in deze training mee in hoe je op basis van de cijfers kan sturen.

Bekijk meer