Beleidsmedewerkers Beleidsmedewerkers zijn de inhoudelijk specialisten en vertalen de resultaten naar inzichten in het maatschappelijk vraagstuk en acties. Daarvoor is het belangrijk dat zij de waarde en beperkingen van data kennen.


Business analisten & (financial) controllers Business analisten en controllers staan aan de frontlinie van datagedreven werken. Als 'linking pin' kunnen zij een vertaalslag maken van ruwe data en financiële gegevens naar concrete inzichten voor de verschillende domeinen. Wij helpen om up to date te blijven en aan de slag te gaan met de vaardigheden die tegenwoordig nodig zijn binnen deze functie. 


HR De digitale transformatie is een veranderopgave. De rol van HR om de organisatie hierin mee te nemen wordt hierdoor steeds belangrijker. Daarnaast zorgt digitalisering er ook voor dat HR zich wegwijs moet maken in nieuwe digitale werkwijzen. 


Kwartiermakers/programmamanagers Kwartiermakers en programmanagers staan voor vragen hoe de digitale transformatie het best aangepakt kan worden. Met hun visie en rol binnen de organisatie hebben zij een grote stem om de digitale transformatie tot een succes te brengen. 


Managers Leidinggevenden zijn onmisbaar als aanjager van digitalisering in de organisatie. Zij moeten ervoor zorgen dat hun team wordt meegenomen in de digitale transformatie. Goed digitaal leiderschap is dus waardevol om de digitale transformatie tot een succes te brengen. 


Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op

Contact