Krijg een digitale boost

Werk je in de publieke of private sector, bij een gemeente of commercieel bedrijf. Wij helpen je op een laagdrempelige manier bij het werken met data. Of je nu business analist, controller of beleidsmedewerker bent. Of als je jouw afdeling of bedrijf meer datagedreven wilt laten werken: we gaan met jou en je team aan de slag en brengen je verder. Data To Go helpt beginners en ervaren professionals met trainingen en pilots in het succesvol werken met data.

Data To Go heeft trainingen voor verschillende niveaus, waar herken jij je in?

Basis - Goede visualisaties leiden tot duidelijke inzichten en betere besluiten. Heb jij nog niet zoveel ervaring met het presenteren van data? Dan leren wij jou de basis van data-analyse en -visualisatie. We nemen de drempels weg voor het onbekende. Onze trainingen zijn altijd praktisch en gedegen. Kijk eens naar onze introductietraining Power BI.


Gevorderd – Heb je al meer ervaring met het werken met data en wil je je expertise uitbreiden? Dan kunnen we de diepte in met geavanceerde analyses. We zullen complexe verbanden onderzoeken en patronen signaleren in (big) data. We werken met een realistische casus zodat jij op een praktische manier je skills verbetert en tot concrete oplossingen komt. Zie deze training waarin we werken met ‘R’ en ‘R studio’.


Experts binnen de organisatie – Soms is de expertise wel aanwezig, maar is er nog te weinig kennis om het proces met de verschillende disciplines binnen de organisatie te doorlopen. Dan kunnen we datavraagstukken begeleiden. Kleinschalig binnen jouw praktijk. Dat doen we bijvoorbeeld via een datalab methode of data bootcamp. Ook is er de mogelijkheid dat wij je ondersteunen bij het ontwikkelen van een pilot. Van ideevorming tot het bouwen van een concept.

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Contact