Introductiesessie Power BI

Introductie
Ben je zelf graag met data bezig en wil je graag zelf je data-analyses en visualisaties maken? Wil je graag zelfs de teugels in handen nemen, om sneller tot nieuwe inzichten te komen? Wil je meer dan de eindeloze Excel-tabellen in verschillende Excel bestanden?

In deze introductiesessie Power Bi maak je in 3 uur kennis met het programma Power BI. In deze introductie leer je de basics van datavisualisatie en krijg je een indruk of het werken met PowerBi iets voor jou is. Ook laten we in deze sessie zien dat je met goede visualisaties, je sneller tot goede inzichten en besluiten kan komen.

Voor wie?
Business consultants, medewerkers van de afdelingen Human Resource, Marketeers, Sales, Logistiek en Finance, Analisten, Business Controllers, Accountants, Financieel Specialisten, BI-specialisten en andere ervaren Excel-gebruikers die BI-dashboards willen bouwen.

Trainers
De trainers zijn allen nog werkzaam in de wereld van data. De praktijkkennis die zij daarin opdoen brengen zij in tijdens de trainingen. Hierdoor zijn zij in staat om gericht advies te geven op vragen die ontstaan tijdens de training.

Programma
Kennissessie duurt van 12:30 tot 16:00

Praktisch
Zorg dat je tijdens de training in het bezit bent van een laptop/computer met een Tableau Creator (trial-)licentie.