Introductietraining Power BI

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van data-analytics en -visualisaties binnen jouw organisatie? Lijkt het je leuk om om sneller tot nieuwe inzichten te komen? 

In deze training Power BI leer je in 3 uur de basics van data-analyse en -visualisatie, maak je kennis met het programma en ga je zelf aan de slag in Power BI. Ook laten we in deze sessie zien hoe je met goede visualisaties sneller tot goede inzichten en besluiten kan komen. Aan het eind van de dag heb je de data weten om te zetten naar een (eerste) eigen dashboard. Lijkt je dat wat? Dan zit je goed bij de introductietrainging Power BI!

Meld je aan

Wat je leert

  • Basics data-analytics en -visualisatie
  • Basiskennis van Power BI
  • Praktijkvoorbeelden van BI-toepassingen
  • Het doorlopen van alle stappen data-analyse, van importeren tot visualiseren
  • Een interactief dashboard creëren met verschillende visualisaties

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in de mogelijkheden van data en datavisualisatie en hier nog niet veel ervaring in heeft.

Praktisch

De training bestaat uit 1 dagdeel (3 uur) en wordt begeleid door 2 trainers. We streven ernaar om de trainingen fysiek te geven. Indien dit niet mogelijk is, zal de training online plaatsvinden. Daarnaast is een Windows-laptop nodig om het (gratis) programma Power BI te downloaden. In overleg hebben wij enkele laptops beschikbaar. Het studiemateriaal en de datasets stellen wij beschikbaar. 

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Contact